جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟

پیش بینی بورس فردا ۲۸ اسفند ۱۴۰۰

پیش بینی بورس فردا ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ ابهامات پیش پای بورس این روزها درحال فروکش کردن است و می‌توان انتظار داشت که روند قدرتمندتری برای بازار سرمایه در سال ۱۴۰۱ داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 18
کد خبر: ۱۲۶۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر معاملات بازار سرمایه در اکثر صنایع در روز چهارشنبه با افزایش تقاضا همراه بود و شاهد پیش‌روی قیمت‌ها بودیم. البته برخی صنایع که اغلب جزو صنعت‌های کوچک بازار نیز بودند، توانستند معاملات خوبی را تا انتها به ثبت برسانند. حال ببینیم در پیش بینی بورس فردا انتظار چه اتفاقاتی را باید داشته باشیم.
ابهامات پیش پای بورس این روزها درحال فروکش کردن است و می‌توان انتظار داشت که روند قدرتمندتری برای بازار سرمایه در سال ۱۴۰۱ داشته باشیم. بحث مذاکرات، بازارهای جهانی و سیاست‌های اقتصادی دولت با نزدیک‌تر شدن به شروع سال جدید باعث می‌شود که فعالان بازار با متغیرهای مشخص‌تری نسبت به قبل روبرو باشند.
ارزش معاملات پایین‌تر از میانگین رکودی تاریخی بازار سرمایه و همچنین تداوم خروج پول افراد حقیقی از مهم‌ترین نکاتی است که در روزهای انتهایی سال باید به آن توجه کرد. افزایش ارزش معاملات و تبدیل خروج پول به ورود می‌تواند از اصلی‌ترین نشانه‌های شروع روند صعودی جدید باشد.

احتمال توافق پس از کش و قوس‌های فراوان

با توجه به خبرهای منتشر شده طی دو روز گذشته، به نظر می‌رسد که در یک قدمی توافق قرار داریم. بسیاری از خبرنگاران از خبرگزاری‌های مختلف در دنیا از رسیدن به انتهای مذاکرات خبر داده‌اند اگرچه که هنوز این اتفاق به صورت رسمی اعلام نشده و کشورها از باقی ماندن اندک مسائل حل نشده صحبت می‌کنند اما احتمال اعلام توافق در هفته جاری و تا قبل از شروع سال جدید بسیار زیاد است.

به همین دلیل می‌توان انتظار داشت که صنایع برجامی از جمله خودرویی، بانکی (به همراه خبر نرخ تسعیر ۲۰هزار تومانی) و حتی حمل و نقل فردا با اقبال بیشتری نسبت به دیگر صنایع همراه شوند. سهم‌های کوچک نیز این روزها راه بهتری از سهم‌های بزرگ در پیش گرفته‌اند و با توجه به اینکه برخی خبرهای دیگر مانند حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و یا حتی مصون ماندن از پرداخت مالیات بر صادرات که به احتمال زیاد برای سال آینده اعمال می‌شود، این روند خوب می‌تواند ادامه‌دار باشد.

البته روند دلار نیز جالب توجه است. دلاری که با خبرهای مثبت برجامی کاهش پرشتابی را شروع می‌کرد، این روزها در ۲۶هزار تومان آرام گرفته و نوسان شدیدی ندارد. این اتفاق از سمتی نشان می‌دهد که احتمالا دولت قصد دارد نرخ دلار را به دلایل اقتصادی در همین محدوده‌ها نگه دارد. نرخ تسعیر ۲۳ هزار تومانی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ نیز تاییدی بر این موضوع است.

بازار جهانی دوباره داغ می‌شود؟


بازارهای جهانی که طی یکسال گذشته به دلیل شوک اقتصادی کرونا به دنیا با قدرت خوبی پیشتازی کرد، دنبال بهانه‌ای برای ادامه حرکت صعودی خوب بود و پوتین با شروع جنگ روسیه و اوکراین این سوخت‌رسانی را به طور کاملا موفقیت آمیزی انجام داد.

تداوم تنش بین این دو کشور باعث شده است که ترس از کاهش عرضه کامودیتی‌ها، قیمت آن‌‍‌ها را به سقف‌های چندین ساله و حتی تاریخی برساند. قیمت نفت که رویای ۱۰۰ دلاری شدن را در سر می‌پروراند، طی هفته‌های گذشته توانست به قیمت بیش از ۱۳۰ دلاری نیز برسد. مس بدون توقف رشد کرد و توانست به قیمت‌های بالای ۱۰۷۰۰ دلاری را نیز ببیند. روی دوباره سد ۴۰۰۰ دلاری را رد کرد و آلومینیوم نیز با صعودی قدرتمند به قیمت‌های بیش از ۳۸۰۰ دلار رسید.
از اواسط روز چهارشنبه هفته گذشته که خبر مذاکرات بین دو کشور روسیه و اوکراین و احتمال قبول شروط روسیه توسط زلنسکی رئیس جمهور اوکراین منتشر شد، قیمت کامودیتی‌ها در بازارهای جهانی عقب‌نشینی کردند. نفت از ۱۳۰ دلار به زیر ۱۰۰ دلار رسید، مس برای مدتی کانال ۱۰هزار دلاری را رها کرد و دیگر کالاها نیز با کاهش قیمت نسبتا زیادی مواجه شدند.
روز گذشته دوباره قیمت کامودیتی‌ها با رشد خوبی همراه شد و نفت توانست با یک رشد بیش از ۹ درصدی (که از ابتدای سال ۲۰۲۰ تکرار نشده بود)، به ۱۰۷ دلار برسد و مس نیز دوباره ۵ رقمی شد. بازارهای جهانی فردا و پس‌فردا بسته هستند اما این افزایش می‌تواند تاثیر مثبتی بر معاملات فردا داشته باشد.

به طور کلی می‌توان برای فردا انتظار معاملات مثبتی را در اکثر صنایع داشت که قدرت تقاضا بیشتر خود را در صنایع برجامی نمایش دهد و در دیگر صنایع با قدرت متعادل‌تری افزایش یابد مخصوصا با توجه به این نکته که فردا آخرین روز کاری سال ۱۴۰۰ است و کسانی که به نقدینگی نیاز داشته باشند تا پس از تعطیلات به پول خود دسترسی نخواهند داشت بنابراین قدرت فروش بالایی نیز وجود ندارد./بورسان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار